Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Gebitsimplantaat


Een gebitsimplantaat is een kleine, hoogontwikkelde en uiterst krachtige titaanschroef die in uw kaak wordt geplaatst. Wanneer het gebitsimplantaat goed is ingegroeid wordt de kroon bevestigd. Dankzij de nieuwste technologieën en materialen ziet u geen verschil met de naastgelegen tanden en loopt u met een glimlach de deur van onze praktijk uit. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak bij Clinident.

Een gebitsimplantaat voor één ontbrekende tand

Ontbreekt er een tand omdat u onlangs bent gevallen, op iets hards heeft gekauwd of omdat deze tand of kies al een tijdje niet meer in topconditie is? Bij Clinident lossen we dit probleem natuurlijk en onzichtbaar op! Al uw tanden en kiezen zitten met wortels vast aan uw kaakbot. Een gebitsimplantaat is de vervanger van de natuurlijke wortel en wordt dus in het kaakbot bevestigd. Hierdoor is het niet zichtbaar en functioneert het op dezelfde manier als een natuurlijke wortel. Het implantaat dat wij gebruiken is van zuiver titanium gemaakt wat op een natuurlijke wijze door de kaak wordt opgenomen. De kroon wordt nauwkeurig afgestemd op de kleur van de naastgelegen tanden of kiezen. Een volledig natuurlijk resultaat. Dat is waar u verzekerd van bent.

Gebitsimplantaten voor meerdere ontbrekende tanden

Mist u meerdere tanden of kiezen door bijvoorbeeld een oude prothese die continu voor problemen zorgt? Wij zorgen voor een volledig stralend gebit waar u trots op bent. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons tandheelkundig centrum waar wij de geschikte behandelingsmethode voor u uitkiezen. Missen er bijvoorbeeld meerdere tanden op één rij of ontbreken er drie of meerdere tanden naast elkaar? We kijken nauwkeurig naar uw situatie zodat u zeker weet dat uw gebit er weer prachtig uitziet. Wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 079-3031100 of vul ons online contactformulier in.


Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur