Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Klikgebit


Een klikgebit is een kunstgebit dat op implantaten bevestigd wordt. Het grote verschil tussen een kunstgebit en klikgebit is dat het klikgebit stevig vastzit aan uw kaakbot en een kunstgebit als het waren los in uw mond zit. Twijfelt u tussen een klikgebit of een kunstgebit? Kom langs bij Clinident en ons team voorziet u van deskundig en persoonlijk advies.

De voordelen van een klikgebit

Wilt u weer zorgeloos kunnen eten, praten en lachen? Dan is een klikgebit de oplossing! Met de meest actuele technieken en hoogwaardige materialen vervaardigen wij een klikgebit dat perfect in uw mond valt. Doordat een klikgebit met implantaten bevestigd is, heeft u de zekerheid dat het gebit goed op zijn plek blijft zitten. Daarnaast blijft het gehemelte vrij en is er geen gehemelteplaat nodig wat wel het geval is bij een kunstgebit. Een klikgebit is zowel geschikt voor de onder- als bovenkaak. Moet de boven- en onderkaak voorzien worden van een klikgebit? Dan zullen wij eerst de onderkaak behandelen.

Klikgebit of kunstgebit?

Uiteraard spelen een hoop andere factoren zoals uw klachten, wensen en de mogelijkheden een grote rol bij de uiteindelijke keuze voor een klikgebit of kunstgebit. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek in ons tandheelkundig centrum. Voor een afspraak in Zoetermeer belt u naar het telefoonnummer 079-3031100.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur