Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Kosten tandimplantaat


De kosten voor het plaatsen van een tandimplantaat variëren uiteraard per behandeling. Gaat het om één tandimplantaat, meerdere of moet uw gehele kaak voorzien worden van implantaten? Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een adviesgesprek bij Clinident waar wij naar uw wensen en verwachtingen luisteren en de mogelijkheden in kaart brengen. Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u een duidelijk overzicht van de kosten van uw tandimplantaat.

Worden de kosten voor een tandimplantaat vergoed?

In Nederland zijn tandimplantaten opgenomen in het basispakket van de wettelijke ziektekostenverzekeringen. Dit betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat de kosten van een tandimplantaat vergoed worden. Houd er wel rekening mee dat u eventueel een aanvullende verzekering dient af te sluiten. Wij raden u aan om uw eigen zorgverzekeraar te contacteren voor het definitieve antwoord.

Een natuurlijke en onzichtbare oplossing voor een stralend gebit

De tandimplantaten die wij gebruiken zijn gemaakt van zuiver titanium van medische kwaliteit. Dit stabiele materiaal wordt optimaal door de kaak opgenomen waardoor u niets van het implantaat voelt. Omdat het implantaat in uw kaakbot bevestigd wordt, is deze volledig onzichtbaar. Op het implantaat wordt een kroon met een laagje keramiek in de juiste kleur geplaatst. De prothesen die wij gebruiken zijn dan ook nauwelijks van natuurlijke tanden te onderscheiden. Bent u na het inzien van de kosten enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tandimplantaat? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 079-3031100 en wij plannen voor u een gesprek in.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur