Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Kunstgebit Zoetermeer


Bent u niet tevreden over uw huidige gebit en wilt u daarom een kunstgebit laten plaatsen in ons tandheelkundig centrum te Zoetermeer? Wij nodigen u van harte uit voor een adviesgesprek waar wij uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Aan de hand van deze gegevens brengen we op onze locatie in Zoetermeer een persoonlijk advies uit over een eventueel kunstgebit.

Een kunstgebit of klikgebit? De tandspecialist uit Zoetermeer geeft antwoord

Heeft u weleens van een klikgebit gehoord? Dit is een kunstgebit dat op implantaten bevestigd wordt. Het voordeel hiervan is dat het klikgebit stevig vastzit waardoor u weer zorgeloos kunt lachen, eten en praten. Een kunstgebit daarentegen zit los in uw mond en wordt inclusief een gehemelteplaat gemaakt wat tegen uw eigen gehemelte aankomt. Het voordeel van een kunstgebit is dat deze eenvoudig te reinigen is en dat u één keer per jaar naar de tandarts moet voor controle. Welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie hangt ook weer van meerdere factoren af. Denk bijvoorbeeld aan uw klachten, kostenplaatje en wensen.

Tandtechnische specialisten maken het kunstgebit voor u op maat in Zoetermeer

Wij werken nauw samen met gerenommeerde tandheelkundige laboratoria en tandtechnische specialisten zodat u altijd verzekerd bent van een kunstgebit dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Ontvangt u graag meer informatie over onze behandelingsmethode? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 079-3031100.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur