Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje. Gezonde tanden zijn meer dan alleen een mooie “bijkomstigheid” in het gezicht van een mens. Ze vormen een beslissende factor voor succes, voor intermenselijk contact en voor iemands blijvende indruk.

De droom van witte tanden kan werkelijkheid worden, met een effectief en tandvriendelijk bleaching-procédé. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij een aantrekkelijker uiterlijk geven met behulp van een flinterdun keramieklaagje, een zogenaamde ‘veneer’. Ook bij tandvullingen of kronen bestaan er tegenwoordig zeer fraaie oplossingen, die niet van de echte tand te onderscheiden zijn.

Om uw stralende lach te behouden, bieden wij u een professionele reiniging van uw tanden aan: een methode waarmee, zonder dat u er veel van merkt, iedere verkleuring of aanslag kan worden verwijderd – veel effectiever dan met de tandverzorging thuis. Bovendien is een regelmatige professionele tandreiniging belangrijk om tandaandoeningen te voorkomen.

Wij werken samen met ervaren tandtechnische specialisten:
Wij werken nauw samen met gerenommeerde tandheelkundige laboratoria op wiens kwaliteit wij volledig kunnen vertrouwen. Samen met ons team van tandtechnici beoordelen wij uw individuele situatie en ontwikkelen op basis daarvan de optimale aanpak.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur