U staat centraal

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.

Parodontologie

Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.

Profylaxe

Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.

Kindertandheelkunde

Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd.

Botopbouw

Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.

Endodontie

Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.

Prothetiek

Om u een hoogwaardige voorziening – inlays, kronen, bruggen of prothesen – te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.

Tandheelkundige implantologie

Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen. De natuurlijke situatie wordt zowel functioneel als esthetisch door implantaten het beste benaderd. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur