Profylaxe - Wellness voor tanden

Een mooi gezond gebit is uiterst belangrijk voor ons welzijn. Met ons individueel preventieprogramma bieden wij u echte wellness voor uw tanden:

1. Check-up tandgezondheid
De beste bescherming voor uw tanden: hier wordt niet alleen de gezondheidstoestand van uw gebit onderzocht. Bij deze check-up wordt ook vastgesteld welk risico u persoonlijk loopt om tand- en tandvleesaandoeningen te ontwikkelen. Dit gebeurt aan de hand van de nieuwste testmethoden. Deze geven u concrete tips in verband met de tandverzorging, aangepast aan uw gebit.

3. Polijsten en fluorideren
Om uw stralende lach nog lang na de professionele tandreiniging te behouden, bieden wij u een perfecte “finish” aan: door het polijsten krijgen uw tanden een aantrekkelijke glans en worden de oppervlakken zo glad dat bacteriën er geruime tijd geen vat op hebben. Daarna worden de tanden met fluoride geïmpregneerd. Dit beschermt effectief tegen cariës.

Special: profylaxe bij tandvervanging
Met een implantaat kunnen de functie en esthetiek van bijna elk gebitselement perfect worden vervangen. Implantaatgedragen gebitselementen zien er niet alleen uit zoals natuurlijke gebitselementen – hun verzorging is net zo ongecompliceerd. Met een professionele tandreiniging en regelmatige profylaxe – ongeveer alle drie maanden – kunt u uw implantaten uw hele leven lang behouden.

2. Professionele tandreiniging
Met behoedzame procedures worden hardnekkige plaque, tandsteen en verkleuringen grondig verwijderd. Bovendien is professionele tandreiniging een belangrijke voorzorgsmaatregel tegen aandoeningen van het gebit, omdat ze de schadelijke bacteriën in de mond vermindert.

4. Actuele tips voor tandverzorging
Hier kunt u beslist wat van opsteken: tips en trucs van experts voor een nog doeltreffender verzorging van het gebit, informatie over nieuwe producten voor mondgezondheid en het juiste gebruik ervan, alsook suggesties voor tandvriendelijk voedsel. Met al uw vragen over esthetiek en gezondheid van het gebit kunt u overigens te allen tijde terecht bij ons preventieteam.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur