Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Tanden bleken Zoetermeer


Wilt u uw tanden laten bleken omdat u niet tevreden bent over de kleur, maar bent u nog op zoek naar een betrouwbaar tandheelkundig centrum in Zoetermeer? Clinident heet u van harte welkom. Gezonde en mooie tanden dragen bij aan uw zelfverzekerdheid en zijn daarom meer dan alleen een mooie ‘bijkomstigheid’ in het gezicht van een mens. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom werken wij met een effectief en tandvriendelijk bleaching-procedé zodat u verzekerd bent van mooie tanden waar u jarenlang plezier van heeft.

Laat uw tanden bleken in Zoetermeer voor een stralende lach

Droomt u al jaren van witte tanden? Wij maken uw droom werkelijkheid! De tussenruimtes tussen de tanden en lelijke tandoppervlakken maken wij aantrekkelijk met behulp van een flinterdun keramieklaagje, oftewel een veneer. Met een stralende lach loopt u de deur van ons tandheelkundig centrum uit. We stellen een persoonlijk behandelingsplan op en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een stralend resultaat.

Tanden bleken? Plan een afspraak in bij het tandheelkundig centrum in Zoetermeer

Bent u geïnteresseerd in het bleken van uw tanden in onze praktijk te Zoetermeer? Plan dan een adviesgesprek in. U maakt uw wensen en verwachtingen kenbaar en wij geven u een optie aan mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 079-3031100.

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur