Voor uw stralende lach

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje
Bel ons 079-3031100

N

Ervaren specialisten

N

Moderne technische uitrusting

N

Klantvriendelijk

Tandprothese Zoetermeer


Van één ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak: een tandprothese biedt de oplossing en laat u plaatsen door Clinident in Zoetermeer. Voor elk gebitsprobleem hebben wij een individuele implantaatoplossing. En niet zomaar een oplossing, maar de beste! Wij werken dan ook nauw samen met één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van implantaten. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig resultaat waar u trots op bent.

Een tandprothese van zuiver titanium laten plaatsen in Zoetermeer

Wilt u binnenkort een tandprothese laten plaatsen door het Clinident team in Zoetermeer? Dan vraagt u zich misschien af waar onze tandprothesen van gemaakt zijn. Wij geven hier graag antwoord op zodat u goed voorbereid aan het traject start. Onze implantaten bestaan uit zuiver titanium van medische kwaliteit. Dit materiaal is zeer stabiel en wordt optimaal door het kaakbot opgenomen. Het titanium groeit stevig vast aan het botweefsel waar u niets van merkt. De kronen en bruggen worden vervaardigd van metalen of metaallegeringen met een tandkleurig laagje keramiek. De kleur van laagje keramiek komt overeen met de naastgelegen tanden of kiezen waardoor u geen verschil ziet met de natuurlijke tanden en/of kiezen.

Hoe ziet het behandelingstraject eruit?

Nadat u akkoord bent gegaan met het kostenplaatje en genezingsoverzicht, stellen we een persoonlijk behandelplan op waar verschillende onderzoeken voor nodig zijn. Zo controleren we de complete mondholte, het slijmvlies, de tanden en het kaakbot. Hebben we een duidelijk beeld gekregen van de medische staat? Dan worden er röntgenfoto’s en gipsmodellen van uw kaak gemaakt zodat we precies weten waar de tandprothese(n) moet(en) komen. Bij een volgende afspraak worden de implantaten gezet en wordt er een tijdelijke voorziening geplaatst. Wanneer het implantaat goed is ingegroeid, kan de kroon of brug onzichtbaar in het implantaat geschroefd worden. De tandprothese is klaar en u loopt stralend ons tandheelkundig centrum in Zoetermeer uit. Interesse? Bel naar het telefoonnummer 079-3031100 en wij plannen voor u een adviesgesprek in. 

Meer informatie of vragen? Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Weekend en nooddienst

Bel 079-7600067 voor de tandarts met spoeddienst

Folders

Klik hier voor de informatiefolders van het Ivorenkruis

Openingstijden

Ma. Di. Do. Vrij.  08.30 uur tot 17.00 uur.
Woensdag 10.00 uur tot 19.00 uur.
Zaterdag: 09.00 uur tot 17.00 uur